Algemene voorwaarden

Als je een bestelling plaatst ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Whale to go!

Ondernemingsgegevens:

Whale to go!
Katrien Lauwers
Callensstraat 46 bus 3
2600 Berchem

BTWnummer: BE 0547.895.986

Auteursrecht

Alles wat je ziet op de website en de ontwerpen zijn eigendom van Whale to go! Reproductie zonder toestemming van Whale to go! of weergave op een eigen site zonder vermelding van Whale to go! zal gerechtelijk vervolgd worden.

Annulatie

Vanaf het moment dat er een digitale proef (of een eerste versie bij een ontwerp op maat) verzonden is, en je beslist om de bestelling te annuleren, zal er een administratiekost van 30% aangerekend worden. Reeds verzonden drukwerk wordt niet terugbetaald.

Aansprakelijkheid

Indien er onderweg iets gebeurt met de bestelling, is Whale to go! niet aansprakelijk. Er zal contact opgenomen worden met de gekozen drukkerij.

Betaling

Na het ontvangen van de digitale proef (of eerste versie bij een ontwerp op maat) wordt er een voorschotfactuur van 50% van het totale bedrag opgestuurd (dit moet binnen de 7 dagen betaald worden). De factuur voor de rest van het bedrag wordt na de geboorte opgestuurd, dit moet ook 7 dagen na de geboorte betaald zijn. Bij het te laat betalen wordt er een nalatigheidskost aangerekend.

© 2014 Whale to go!