FAQ

Wat moet ik doen na de geboorte?

Eerst en vooral, proficiat! Daarna mag je mij telefoneren of smsen met de naam, datum, lengte en gewicht. Ik pas het kaartje volledig aan en stuur het door naar de drukkerij.

Wanneer heb ik mijn geboortekaartjes in handen?

Indien alle gegevens op een gewone weekdag voor 12u worden doorgegeven, wordt het drukwerk binnen de 24 uur aan huis geleverd. Op een zaterdag moeten de gegevens voor 11u bij Whale to go! zijn, dan kan het drukwerk dezelfde dag nog opgehaald worden voor 13u bij de drukkerij (Brasschaat). In een weekend wordt er niet verzonden of geleverd door de koerier. Als de gegevens op vrijdag worden aangeleverd, kunnen de kaartjes pas maandag verzonden worden, tenzij je dit op zaterdag gaat ophalen. Als je zelf een drukkerij kiest, zijn de leveringstermijnen natuurlijk anders. Hier kan je best voor informeren bij de drukkerij zelf.

Kan ik werken met een drukkerij van mijn keuze?

Werk je liever met een drukkerij die wat dichter bij jou in de buurt is? Geen enkel probleem, je geeft mij de geboortedatum, gewicht en lengte door en ik bezorg jou de afgewerkte pdf. Indien gewenst, stuur ik het meteen door naar de drukkerij van jouw keuze. Extra’s voor suikerbonen (magneetjes, badges,…) worden via Whale to go! gedrukt.

Is het mogelijk om de kaartjes op voorhand te laten drukken?

Als je dit wilt, kan het kaartje op voorhand gedrukt worden. Er zijn tegenwoordig genoeg alternatieven om de datum, het gewicht en de grootte van de baby er op te zetten. Van de naam en het geslacht moeten jullie natuurlijk wel 100% zeker zijn.

Wanneer heb ik alle extra’s voor de suikerbonen?

Magneetjes, badges en alle andere extra’s worden bij voorkeur al op voorhand gedrukt. Zo ligt alles klaar als de baby er is.

Hoeveel kost het om een bestaand ontwerp aan te passen?

Helemaal niets! Dit zit mee inbegrepen in de prijs.

Hoe lang duurt het voor ik een ontwerp in mijn mailbox heb?

Bij een bestaand ontwerp is er een termijn van 5 dagen. Als je kiest voor een ontwerp op maat is dit iets langer. Van zodra we met elkaar in contact zijn, zal ik je exact zeggen wanneer je een eerste ontwerp krijgt.

Kan ik nog iets aanpassen aan mijn persoonlijk ontwerp?

Zeker en vast! Na het eerste voorstel, zijn er nog drie correctierondes. Jullie kunnen dus nog drie keer aanpassingen doorgeven. Let wel op! Na de derde ronde beschouw ik het kaartje als finaal (tenzij er echt nog een geweldig mooie fout op staat).

Hoe kan ik betalen?

Momenteel is het alleen mogelijk om per overschrijving te betalen. Als ik de betaling ontvangen heb, krijg je hier een bericht van.

Moet ik een voorschot betalen?

Na je aanvraag, vraag ik om een voorschot van 50% te betalen. De rest betaal je na de geboorte. Voor deze facturen krijg je steeds 7 dagen om dit te betalen.

© 2014 Whale to go!